søndag 24. april 2011

Påska 2011

I løpet av påska har husbygging og avgjørelser fått hvile. Bortsett fra at vi var innom HTH i Namsos en tur - man klarer jo ikke å la ting ligge i dvale så altfor lenge når man vet at man om kort tid skal ta 1000 avgjørelser. Minst. Nærmest på stående fot. Men for all del, påska har vært innholdsrik tross alt:

 • Vi har vært i dåp til verdens flotteste 2-åring, som Camilla er gudmor til

 Her spaserer dåpsbarnet selv opp til alteret. Fantastisk, spesiell og personlig seremoni! Vi var kun 16 personer i kirka, og alt ble veldig nært.

Dåpsbarnet og mor Rita åpner dåpsgaver. Den beste gaven var nok storesøstrenes gave; en Gråtass-traktor som ble møtt med et helt oppriktig "OI" da den ble pakka ut. Forøvrig hadde dåpsbarnet en strålende dag, og nøt å være dagens midtpunkt (hvilket han da også er litt hver dag, som seg hør og bør)

 • Vi har vært i Namsos, i huset etter Camillas besteforeldre. Vi hadde herlige dager, med besøk hos gammelonkel, og som nevnt en tur innom HTH. Der ble vi møtt av ei flott, hjelpsom dame. I denne prosessen blir vi  litt "var" på folk og kjemi. Det er viktig at vi føler at vi blir hørt og forstått, og at de ikke maser så altfor mye. Thomas ble også satt i feietjeneste av sin svigermor
Her fungerer brannmannen som feier (allsidig type det der)

 • Thomas har hatt brannvakt, i solsteiken. Men det har vært godt, det har vært tid til Keith Richards-lesing og musikkspilling
 • Avkommene våre har, som alle andre avkom, nytt godt av feriedager og sene kvelder. Og den obligatoriske mengden godteri (og for det største avkommets del: øl)
Vi har også fått tatt en hel masse før-bilder av tomta i finværet, og dette fører jo til mange tanker omkring de nært forestående endringene. Bilder og tanker kommer! 

Alt er spennende, absolutt alt!

2 kommentarer:

 1. KRATULERE;-)) Artig innslag herre! Dåkk får kos dåkk med ufattele mang diskusjoner, avgjørelser og bestemmelser. D bli helst sikkert supert iallefullefall!! Nina Myhr

  SvarSlett
 2. Takk for det du, Nina! Blir spennende og oppkvikkende med alle diskusjoner og søvnløse netter ;) Du får komme og inspisere når alt er oppegående! Så skal jeg komme og teste den der hunden din en dag =)
  Camilla

  SvarSlett