fredag 28. september 2012

Siden sist

Nå har det gått 4 måneder siden sist vi oppdaterte. Årsakene er åpenbare og selvsagte. Den 10.juli ble nemlig vår herlige Vilma født, og siden det har vi hatt hendene opptatt med å bære, stryke på og kose med henne. Hun er en rolig og snill baby, naturligvis den beste babyen på jord! Vi synes vi har gjort en kjempegod jobb med produksjonen!

En stolt storebror Adrian og lillesøster Vilma

Vakre Vilma

To stykk lykkelige foreldre!

Vilma kom til verden den 10.juli, og veide da 3890 gram og var 51 cm lang. Helt perfekt synes vi!

Mamma og Vilma i dyp samtale

Pappa har kommet til sykehuset for å hente hjem sin lille jente

Vilma er så veldig glad og fornøyd
Storesøster og lillesøster

Vilma og storebror Per Arne

Vilma og pappa

Pappakos
Adrian tar kveldsstell på lillesøster

Vilma og mamma

Vilma er veldig sterk, og har allerede begynt å rulle rundt

Adrian har vært uheldig og brekt hånda si

Vakkertausa vårres!


Ellers har ting begynt å finne sin plass i huset, litt etter litt. Vi har blant annet fått opp tørkestativ i taket på vaskerommet, og vi har fått bestilt og fått på plass en plisségardin på kjøkkenet. Denne måtte vi bestille på mål, da vinduet er veldig stort. Det er fortsatt ikke stort på veggene våre, men det blir etterhvert. Camilla fikk glasskunst i 30-årsgave av en venninne, og det har fått sin plass på veggen i storstua. Vi har vært litt rundt omkring og sett på andre kunstverk også, og ellers skal vi få hengt opp noen bilder av våre barn og våre familier forøvrig. Det blir godt å få opp litt på de hvite veggene nå, og vi skal også få ordnet oss med noen gulvmatter for å gjøre rommene litt lunere til vinteren. Forøvrig trives vi veldig godt i huset vårt, og vi har til dags dato ikke en eneste gang tenkt at vi burde gjort noe annerledes. Vi er fornøyd med alle løsninger, og mener at vi har utnyttet alle kvadratmeter i huset etter aller beste evne. Det har tatt tid å få system i alt vi eier og har, og det har vært noen runder med å flytte ting fram og tilbake igjen - men det har vært verdt det, for vi har orden i våre saker nå. Stort sett.

Flott glasskunst (og så minner den oss litt om den ballen Tom Hanks hadde på øye i filmen Cast Away. Det er vår helt egen Wilson!)

Utrolig praktisk tørkestativ. Tar ingen gulvplass overhode, og rommer mange plagg. Dette ble levert av Interiørdetalj Norge

Plisségardinen på kjøkkenet. Fargene kommer ikke helt fram på bildet, men de går i allefall veldig godt sammen med kjøkkeninnredningen

I sommer fikk vi lagt designbetong foran kjøkkenvinduet på framsiden av huset, hvilket ble gjort av Rune Sagvold. Dette synes vi ble veldig stilig! Vi har også fått lagt brostein på framsiden av huset, og det ble veldig rent og pent! Den jobben har blitt gjort av Anleggsgartner1, Verdal. Fasaden ble en helt annen enn den var før vi fikk lagt steinen. Brosteinen og beplatning på baksiden av huset venter vi med til neste år. Vi skal få plantet en del trær på framsiden, for å bryte med all stein og alt det grå, og det skal vi gjøre nå før høsten går over til vinter.


Designbetongen

Fasaden, med steinlagt gårdsplass

I denne midtrabatten skal vi plante to trær og en hekk for å bryte litt på gårdsplassen. Til venstre blir det parkeringsplass

Her er det lagt designbetong, og i denne "murkassen" foran skal det plantes hekk, slik at vi får litt skjerming

Nå framover skal vi få ting enda mer på plass i huset vårt - blant annet ved å få ting opp på veggene. Vi har endel småplaner også, som å få inn et par hobbyplater i garderobeskapet i yttergangen. I tillegg må vi rydde enda mer i garasjen (vi har rydda maaange ganger allerede), slik at vi kan få tatt den i bruk til at vinteren og kulda ankommer. Men aller først er det Vilma`s dåp som står for tur, neste helg. Og det gleder vi oss til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar