søndag 23. oktober 2011

Plast, lekter og progresjon

Det skjer veldig mye på veldig kort tid nå, og det er nesten litt vanskelig å få blogga alle nye hendelser. Siden sist har huset blitt plastet, og det er nå lagt lekter slik at det skal isoleres med ytterligere 5 cm, samt at elektrikeren får legge sine rør i forbindelse med disse lektene. Snekkerne har begynt å legge takstein, og de har også begynt med bordkledningen. Elektrikeren har også vært og gjort sine gjennomføringen gjennom vegg, slik at dette i ettertid blir tettet skikkelig. 


9. oktober 2011 - Vi rydder i et litt rotete hus

Det er en hel masse isolasjonsstøv her inne

Kaffepause - en viktig del av ryddingen for byggherre Thomas

Taket er ferdig isolert, med 35 cm glava isolasjon

Taket i stua, ferdig isolert


22. oktober 2011 - Snekkerne er nå godt i gang med bordkledninga, som er stående dobbelfals. Bordkledningen til huset ble bestilt ferdig grunnet.

Bordkledning på soveromsveggen
Huset er nå ferdig plastet, både tak og vegger. Sperrene er spesiallaget, med oppheng for lektene, slik at ventilasjonskanaler kan legges i utsparingen. På denne måten brytes ikke diffusjonssperren.

Soverom og bad. Det blir det lektet ut for ytterligere 5 cm isolasjon i hele huset


Hovedbadet, og walk-in-closet
Videre nå vil snekkerne fortsette med takstein og bordkledning, samt inndeling av alle rom. Etter dette vil de dra videre for å begynne på råbygget av et annet hus, mens elektrikerne og rørleggerne overtar arbeidet med vårt hus.

2 kommentarer:

  1. Her går det sannelig fremover ja!
    Og jeg må virkelig si at byggherre Camilla er inne på et fagspråk som virkleig passer henne :D

    SvarSlett
  2. Haha, det er nok et fagspråk som i stor grad kommer fra byggherre Thomas gitt - men ja, det kler også byggherre Camilla å ha et slikt fargerikt språk =D

    SvarSlett