onsdag 7. september 2011

Vi begeistres av vår garasje

Vi har nå kommet enda mye lengre i prosessen med hus og garasje, og garasjen er nå ferdig. Vi mangler porten, og har igjen å isolere. Dette venter vi med en stund til, da snekkerene skal bruke garasjen til litt oppbevaring ift å sette opp huset. Men å se at garasjen nå er på plass er fantastisk, og vi får en enda bedre opplevelse av tomta vår. Og vi er så veldig veldig fornøyde!


18.august 2011 - garasjen har begynt å ta ordentlig form!


Innsiden av garasjen. Her skal vi etterhvert isolere, og legge på plater på veggene. Disse skal igjen males i hvitt. I tillegg har vi ordnet med ei 12 kvm stor bod i bakkant av garasjen, hvor vi skal ha system i rotet vårt!


22.august 2011 - garasjen har fått tak, og Thomas beundrer byggverket sammen med Nordbohus` snekkere - verdens mest effektive og de flinkeste vi kunne hatt til å sette opp hus og garasje!


25.august 2011 - garasjen har fått bordkledning, og er nå klar for å males. Åpningen er 5 meter bred, og garasjen er til sammen 50 kvm stor.


Vi er veldig fornøyd med bordkledningen, som er 6" stående dobbelfals


31.august 2011 - Thomas er godt i gang med å grunne garasjen, og tar en meget velfortjent pause mellom strøkene. Han tok 3 feriedager når garasjen var ferdig, og brukte i tillegg helga på å male hele garasjen. Så nå er dette unnagjort, og alt som er unnagjort er suverent!Garasjen er ferdig mala, i skifergrå. Thomas oppdaga at åpningen burde være høyere, da den bare såvidt ville blitt høy nok til å få hans arbeidsbil inn. Og skulle man slå til med en SUV med skiboks en dag, da ville åpningen definitivt blitt for liten. Så nå er den helt perfekt, intet mindre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar