lørdag 10. september 2011

Stolthet

Nå reiser huset seg i all sin stolthet, og vi som er byggherrer er rimelig stolte vi også! Vi er innom hver dag for å se hva som skjer. Flere i vår familie har gjort turen forbi huset som endel av sin faste rute til og fra jobb, og ofte kommer det kjentfolk på besøk når vi er der nede og rydder. Og det synes vi er veldig trivelig, det er supert at folk engasjerer seg i prosjektet vårt! Vi synes jo at det er fantastisk selv også, og koser oss med all tid vi bruker på å rydde der nede.

2.september 2011- Thomas står inne på kjøkkenet vårt, og huset tar form med vegger på vei opp!

Her kommer det ei stue, med store vinduer ut mot fin utsikt
Her står vi på rommet til Adrian og tar bilde mot kjøkkenet. Nedover til høyre blir det gang, stue, bad og flere soverom

Her er undertaket, som skal under båndtekkinga som skal være på taket over kjøkkenet

Her ligger en stabel av undertaket, som skal under taksteinen

6.september 2011 - Veggene er kledd med asfaltplater. Etterpå vil det legges et lag med glava vindsperre. Og nå ser vi tydelig hvor vinduene i stua blir  stående.

Spisestua i kjøkkenet til venstre, og skyvedøra ut til uteplassen

Stua fra utsida

Atriumet vårt, som er uteplassen på baksida av huset

8.september 2011 - Adrian gleder seg til huset er ferdig! Her står han i døråpningen 


Taket rett fram her blir over kjøkkenet, som blir i midten av huset.  Taket her skal båndtekkes, noe vi valgte å gjøre for å bryte fasaden noe

Vi får utrolig flott utsikt fra stua vår!

Dette blir altså gårdsplassen vår, med garasjen til høyre. Gårsplassen blir romslig, og den skal steinlegges til våren

Og nå kommer begge våre boliger straks for salg også, her er utsida av Camillas leilighet i Bakkaberget
Aldri hadde vi forestilt oss at progresjonen skulle være så enorm på så kort tid, selv om dette er noe vi understreker i nesten hvert innlegg. I hele prosessen, etter at det ble startet med arbeid på tomta, har vi syntes at alt har gått veldig fort. Men nå går det virkelig kjappere enn det tidligere har gjort. Og det er fantastisk imponerende å tenke på at det er kun to dyktige snekkere, Håvard Nessemo og Terje Høknes, som jobber med huset vårt. Det beste valget hittil har vært å velge Nordbohus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar