mandag 30. mai 2011

Vi er i gang!

Vi skriver 30.mai 2011 - og vi har nok en merkedag. For vi er faktisk i gang! I dag har det blitt gravd på tomta, og vi er koblet på vann og kloakk. Å passere tomta i dag var en fantastisk opplevelse, og det å gå ut på den og få se at det har skjedd ting - det var utrolig morsomt. Denne dagen har vi ventet på, alle de gangene vi har passert tomta uten at noe spesielt har skjedd, og alle de gangene vi har vandret rundt på den og forestilt oss alle endringene. Nå er endringene i gang, og det er helt suverent!

Her er det koblet på vann og kloakk

Matjorda er fjerna der huset skal stå

Det skjer ting!
I tillegg har vi vært på trekantmøte med Tor Arne Storhaug og Inge Helberg på Nordbohus i dag, og nå skal materialer til huset bestilles innen kort tid. Et trekantmøte gjennomføres med byggherre (vi), selger (Tor Arne) og byggeleder (Inge). I møtet mellom kunden, selger og byggeleder skjer overføring av ansvaret for byggeprosjektet til byggelederen. Selger må ha sjekket ut med kunden at boligens leveransebeskrivelse samsvarer med kundens forventninger, og at den kan leveres til en oppdatert og fastsatt pris.
Vi har selvsagt gjort endel endringer igjen - men nå sier vi oss veldig fornøyd. Tror vi! Det kjennes veldig godt å se på de siste tegningene nå, og tenke at akkurat sånn skal vi ha det. Så gjenstår bare alt annet - og det er ganske mye enda!

Men HUUURRAA - vi er i gang!!

1 kommentar:

  1. Det er så DIGG å følge fremgangen.
    Skikkelig spennende måneder står fremfor dere og jeg gleder meg til å følge dere videre!

    SvarSlett