søndag 20. mai 2012

Huset blir til mens vi bor

Nå er vi altså på plass i huset vårt, og dagene har gått fort siden den første gangen vi låste oss inn. Den første uka var veldig effektiv, og vi fikk på plass veldig mye på kort tid. Vi har heldigvis god tid, og vi nyter at vi har det! Det er fantastisk å endelig være her, og ikke ha noe spesielt tidspress på oss. Det eneste målet vi i grunnen har, er å ha det meste på plass til familieforøkelsen i sommer.
Vi har tatt en hel del bilder fra de siste ukene:
Stua. Bordet er laga av faren til snekker Håvard, og er laga av gulvplanker. Føttene fant vi på Ikea. Disse var  70 cm høye, så Thomas kappa disse 30 cm. Så bordet er nå 45 cm fra gulv til toppen

Bokkroken, med hjemmelaga hyller. Thomas kappa gulvplanker, og beisa disse. Her har vi fått mye plass til bøkene våre

Bordet er klargjort til 40-årsfeiring


Medierommet har blitt akkurat som vi håpet på! Tv´n er fantastisk, og innfrir til alle forventninger - spesielt når det kommer til fotballkamper


Vi har ordnet oss med Sonos-anlegg i huset, og dette kan vi virkelig anbefale til alle som skulle finne det av interesse! Vi har én komponent på medierommet, og én bærbar som for øyeblikket står på kjøkkenet - og så skal vi bygge ut til flere etterhvert. Vi styrer disse komponentene fra iPhone og iPad, og kan spille musikk fra f.eks. Spotify, og også radio.

En knallrosa orkidé har fått gjort sin nytte som fargeelement i huset disse ukene!
Adrians rom, på god vei til å bli fylt opp med utallige leker
Lampa på spisestua, SC Rica taklampe

Thomas har laga nattbordene til vårt soverom. Han har brukt gulvbord, og beisa disse i samme farge som veggen bak senga
Thomas vasker vinduer

Og mens Thomas vasker vinduer, strikker Camilla jakke til den lille i magen


Fasadebilder:Vi er kjempeglad for at våren endelig er her også, Thomas har allerede fått malt en del på huset. Vi nyter lange, lyse kvelder - og lyse morgentimer. Og is, vi nyter mye is!


Denne helga har vi feira Thomas´ 40-årsdag hele helga til ende. På fredag hadde vi hele vår store familie her, og på lørdag kom det en hel del venner, spillemenn og instrumenter i hus. Det ble ei sosial og morsom helg!

Det ble underholdt med to gitarer, bass m/forsterker og et improvisert trommesett


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar