mandag 13. juni 2011

Pinsehelg og støping

Vi har hatt ei helt fantastisk pinsehelg! Thomas har hatt brannvakt, og tilbringt den sammen med Anna. Det har blitt tid til både teaterforestillinger for Anna`s del, og grilling sammen med onkler, tanter og søskenbarn på Verdal. Og Camilla tok med seg Adrian til Namsos, hvor vi også har nytt godt av det deilige sommerværet! Også der ble det grillet, og Adrian har også fått testa ut vannet i elva (det var overraskende varmt kan moren informere om, etter å ha dyppet stortåa nedi. Likevel deilig å skylde på mangel på bikini. Hvem hadde vel trodd at det skulle bli SÅ varmt?) sammen med sine søskenbarn og bestemora.
Vakre, vakre Bangdalen

På tomta har det også vært liv, og nå er bankettene støpt og avrettet. De har også begynt å sette opp selve ringmuren, og fått rettet opp hjørnene. Ringmurblokkene skal ligge i to høyder, som utgjør grunnmuren. Etterhvert skal det støpes gulv inni der.

Nå er det støpt og avrettet

Rundt hele huset skal det være to høyder av disse isolerte lecablokkene

Totalt blir grunnmuren 70 cm høy, men kun en liten del vil vises når all singel og slikt er fylt inntil
Nå har vi kommet et godt stykke ut i juni, Adrian har blitt 9 år og Anna er 16 år i dag (hurra hurra!!) - og vi kjenner at vi gleder oss til å feire alle bursdager i nyhuset. Det er spennende å se at det på kort tid skjer så mye nå, og vi tenker endel på at i juni 2012 bor vi i det huset som det nå lages grunnmur til. 
Denne førstkommende uka vil arbeidet med grunnmuren fortsette, og vi gleder oss til å se all framgang!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar